интервенција на информатичкиот систем во ЦРСМ

Почитувани,

Централниот регистар Ве известува дека на ден 3.11.2023  година (петок),  во периодот од 16:00 до 20:00 часот, поради интервенција на информатичкиот систем во ЦРСМ, електронските системи и веб сервисите нема да бидат достапни за корисниците.