Надградба на Регистарот на вистински сопственици/23.04.2021

Почитувани,

Ве известуваме дека поради надградба на системот на Регистарот на вистински сопственици, денес 23.04.2021 (петок), започнувајќи во 14:00 часот истиот за краток период нема да биде достапен за поднесување на пријави. Дополнително ќе Ве известиме кога ќе можете да продолжите со работа.
Доколку имате потреба од контакт со регистарот, Ве молиме испратете e-mail на: rvs@crm.org.mk, или јавете се на 02/3288-602

Ви благодариме на разбирањето,
Со Почит,
Централен регистар на Република Северна Македонија