Краток прекин на дел од услугите во РРК Охрид на 12.04.2023 - среда од 09:00 - 14:00 часот

Почитувани Корисници на услугите на РРК Охрид,

Заради извршување на градежен зафат од страна на ЕВН во објектот на Централен регистар - РРК Охрид, на 12.04.2023 - среда, од 09:00 - 14:00 часот ќе има прекин на електричната енргија и дел од услугите ќе бидат недостапни.

Благодариме на разбирањето.