Известување за нови услуги преку Дистрибутивен систем

Почитувани Корисници на услугите на Централен регистар,

Ве информираме дека надградената верзија на Дистрибутивен систем е испорачана и истиот е достапен за Корисниците.
Сега сите Корисници на системот имаат можност да ги користат и услугите за следење на настанати промени кај правните субјекти, односно на Дистрибутивен систем достапни се следниве нови услуги:
- Електронско известување за настаната промена за субјект,
- Електронско известување за настаната промена за субјект со информации за промената.
На видео упатството се објаснети чекорите за користење на новите услуги.
 

За дополнителни информации и помош при користење на системите, како и за новите функционалности, контактирајте го Одделението за Маркетинг и односи со јавност на:
078/490-940 или на marketing@crm.org.mk 

Со Почит,
Централен регистар