Известување за корисниците на системите на Централен регистар

Ве информираме дека овој викенд почнувајќи од сабота 23.03.2024 од 13.00 часот до недела 24.03.2024 до 20.00 часот, можни се повремени и краткотрајни прекини во процесот на генерирање на документи.
Ви благодариме на разбирањето.

Со Почит

Централен регистар