Известување за интервенција во системите на 13.10.2023 година (петок) во очекуван временски интервал 16:00 – 20:00 часот

Почитувани Корисници,

Ве известуваме дека на 13.10.2023 година (петок) заради планирана интервенција на системите во Централен регистар, ќе има прекин во истите. Очекуван временски интервал на интервенцијата е од 16:00 – 20:00 часот.

Веднаш по завршувањето на интервенцијата, ќе бидете во можност да продолжите со работа во системите.

Благодариме на разбирањето.

 

Со Почит,

Централен регистар