Известување за интервенција на системите

Почитувани Корисници,

Ве информираме дека, заради поголема интервенција на системите, истите нема да бидат достапни за надворешните корисници од петок 28.04.2023 од 16:00 часот, до недела 30.04.2023.

За неодложни работи, Ве молиме контактирајте на телефоните за техничка помош 02 3288-601 и 02 3288-602.

 

Благодариме на разбирањето,

Со Почит